Vacature: medewerker theaterboekingen (freelance, 4-8 uur per week)

Vacature: medewerker theaterboekingen (freelance, 4-8 uur per week)
30 oktober 2023 greppeltheater

Vacature: medewerker theaterboekingen

Als uitbreiding van het team is TG Greppel op zoek naar een freelance medewerker theaterboekingen. Aantal uur: in overleg (ca. 4 tot 8 uur per week).

TG Greppel is een professionele theatergroep uit Nijmegen. Bij elk project doen we onderzoek naar een ander aspect van het menszijn. Voor ons is theater een medium met ruimte voor het onbenoembare: het spreken via beeld, muziek, beweging of een stilte. We maken altijd gebruik van een dosis humor en relativering.

Dit seizoen (23/24) hebben we onszelf het thema ‘kalm te midden van het lawaai’ toegeëigend. We stellen ons de vraag hoe we denken. Hoe we tot onze oordelen en ons wereldbeeld komen. Wat emoties ons vertellen. We spelen o.a. de voorstellingen Genoeg Gedacht, ECO EGO, En Toen Thuis en Zwijgen Is (G)een Optie. We spelen in onze eigen studio, in theaters door het land, op festivals en op locatie (bijvoorbeeld middenin de natuur van de Ooijpolder, of op het dak van het concertgebouw).

Jouw rol binnen TG Greppel:

Het kernteam van TG Greppel bestaat uit een artistiek leider, een productiemedewerker en een publiciteitsmedewerker. Ieder heeft een eigen takenpakket, maar denkt ook mee over de artistieke en inhoudelijke koers. Als aanvulling op ons team zoeken we een netwerker die het contact met programmeurs en theaters warm houdt. Je taken bestaan o.a. uit:

  • De voorstellingen van TG Greppel onder de aandacht brengen bij theaters
  • Boekingen verzorgen: prijsafspraken maken, contracten opstellen en factureren
  • Het netwerk van TG Greppel warm houden en uitbreiden
  • Meedenken over de koers van de theatergroep
  • Om de week vergaderen met het kernteam

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast bij het lezen van de thematiek van TG Greppel en herkent hierin je eigen interesses. Je bent geëngageerd en gedreven om onze visie over te brengen op anderen. Je hebt ervaring in de theaterwereld en brengt bij voorkeur een netwerk met je mee. Je bent open en transparant in communicatie, je bent geordend en kunt in lange lijnen vooruit kijken.

Wat bieden wij?

We zoeken iemand die zich voor een langere periode aan de theatergroep wil verbinden. We bieden freelance-overeenkomst op basis van 4 – 8 uur per week, met een salaris conform ervaring en kennis van het vakgebied. Je kunt je werkuren grotendeels zelf inplannen en werken vanuit huis of in onze studio in de Zeepfabriek in Nijmegen. Je komt terecht in een hecht en creatief team, waar volop ruimte is voor eigen initiatief. Als onderdeel van ons team speel je een rol in het bevorderen van diversiteit en inclusie in onze organisatie en bij ons publiek. Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen zich welkom voelt bij TG Greppel.

Ben je enthousiast en geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar info@tggreppel.nl t.a.v. Rik Luijmes (artistiek leider).
Sluitingsdatum: vrijdag 24 november 2023.