ECO EGO

ECO EGO

Met ECO EGO trekt TG Greppel acht keer de natuur in! Wandel je mee? Ieder seizoen beleven we een nieuwe route. Zon, wind, mist of regen: de natuur verandert mee.

Een windvlaag wiegt de wilgen heen en weer. Je hoort het geritsel van bladeren. Een witte losstaande deur doemt op tegen de groene bomen. Je stapt het landschap binnen en laat je zorgen achter…

ECO EGO speelt met de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Vanaf Oortjeshekken wandel je de weidse natuur van de Ooijpolder binnen. Onderweg worden je zintuigen op allerlei manieren geprikkeld. Kunst, muziek of dans op de route maakt je natuurbeleving extra bijzonder. Je sluit de tocht af met een drankje bij Oortjeshekken.

Praktische informatie:

  • De wandeling duurt ca. 75 minuten.
  • Ook geschikt voor kinderen vanaf 10+.
  • Trek goede schoenen aan (die vies mogen worden).
  • Bij regen gaat de wandeling gewoon door!
  • Deelname aan de wandeling is op eigen risico.
  • De eerste wandeling is nog niet rolstoeltoegankelijk, maar voor de volgende speeldata werken we aan een route voor rolstoelgebruikers. Heb je moeite met zien of horen? Geef het aan, dan houden we daar rekening mee!

juli 2022 t/m juni 2023

€ 15,79 per wandeling

Regie Gijs Top Artistieke leiding Rik Luijmes Productie Annelotte de Meijer en Iris van Tilburg Publiciteit Leonie Modderkolk Grafisch ontwerp en website Studio Anouk Stoffels

Blijf op de hoogte van de speeldata!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Vul de volgende gegevens in en we houden je op de hoogte

Door het gebruik van de aanmeld-knop accepteert u de algemene voorwaarden nieuwsbrief, klik hier om deze te lezen.