HAAN

HAAN

HAAN

Een diep verlangen erbij te willen horen. Gerespecteerd te worden. Te voldoen aan de verwachtingen die je over jezelf hebt. We zijn er maar druk mee.

Theatermaker Rik Luijmes keert zichzelf binnenste buiten en volgt het spoor naar de bron van zijn inspanningen om voor ‘vol’ aangezien te worden.  Hij ontmoet de haan in zichzelf, de vechter, het mannetje, de verleider, de slimmerik. Hij probeert meer te begrijpen van zijn beelden over mannelijkheid, over hoe vrouwen dit beleven en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.

Met autobiografisch materiaal, onderzoeksgegevens en gebeurtenissen uit de actualiteit voert TGGreppel je mee langs herkenbare gedachtes en overtuigingen. Jan Flubacher, Jaap Berends en Rik Luijmes spelen swingende funk en tedere nummers.

Op lichte en speelse wijze nemen zij het publiek mee in hun zoektocht.

 

Spel en tekst Rik Luijmes Regie Lard Adrian Dramaturgie Sanne van Rijn Gitaar Jaap Berends Bas Jan Flubacher Wurlitzer piano Rik Luijmes Decor Mieke Wolters i.s.m. Rik Luijmes Kostuums Femke Ratering Productie Laurens van LottumTrailer en fotografie Ilse van Loon Grafisch ontwerp en website Studio Anouk Stoffels

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.