Nieuwkomers

 

 

Nieuwkomers

Nieuwkomers | 2018

Een voorstelling over mensen die ergens nieuw komen. Een nieuw land. Een nieuwe plek. Een nieuw thuis. Over je welkom voelen, of juist niet. Over de leuke en minder leuke kanten van het onbekende. Over begrip en onbegrip, over tegenstellingen en overeenkomsten.

‘Nieuwkomers’ is een muzikale voorstelling, actueel, dynamisch, intiem, interactief en verfrissend. Soms ernstig en gelukkig ook om te lachen. Gespeeld door drie acteurs uit verschillende windstreken met ieder een verschillende nationaliteit of achtergrond. Met verhalen, discussies en een paar echte feiten.

Spel Ronald Armbrust, Ayesha de Groot en Effie Cardna  Regie en tekst Rik Luijmes  Muziek Joost Brouwer  Vormgeving Mieke Wolters Kostuums Femke Ratering  Productie Cindy Meurs  Educatie Ilse Peeman (stagiaire)  Zakelijke leiding en Marketing P22 (Lex Kwee, Jeanet Hacquebord) Website en Grafische vormgeving Studio HollandVorm

‘Nieuwkomers’ is een voorstelling voor bovenbouwers van middelbare scholen, roc’s, theaters en voor iedereen vanaf 16 jaar.

Met dank aan