‘Genoeg Gedacht’: nieuw onderzoeksproject

‘Genoeg Gedacht’: nieuw onderzoeksproject
1 december 2022 greppeltheater

TGGreppel is begonnen aan een nieuw project: Genoeg Gedacht. Gedurende het onderzoeksproces delen we onze ontdekkingen met het publiek. We doen dit online en live: hieronder zie je de eerste beelden! Je bent bovendien welkom bij de Lecture Performance op zondag 18 december.

Genoeg Gedacht is een onderzoeksproject over hoe we denken. We zijn geneigd om de almaar pruttelende gedachtestroom als waar en zinvol te beschouwen. Als zich dat allemaal in ons eigen hoofd blijft afspelen, is dat nog niet zo gevaarlijk, maar door social media worden talloze gedachten ongefilterd en met ongekende snelheid gedeeld en gelezen. Hoe komt het toch zo moeilijk is om helder te denken en om zicht te krijgen op de werking van het eigen brein?

Lecture Performance: zondag 18 december (15:00 & 20:00)

Op zondag 18 december organiseren we een Lecture Performance over Genoeg Gedacht in de studio van TGGreppel. We presenteren de eerste resultaten van ons onderzoek en we gaan in gesprek over het vervolg.

Koop hier je ticket

Een ticket kost €7,50. Studenten en scholieren betalen €2,50 (gebruik de kortingscode STUDENT22 – geldig op vertoon van je studentenkaart, CJP-pas of schoolpas).